Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. április 23., hétfő 00:15

Újabb mozgalmas hét a Rajkban

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120422_hir_rajkA következő hét is aktívan telik a rajkosok háza táján. Ezúttal két előadást is szerveznek, egyet a fapados repülőkről, egyet Magyarország kormányzásáról. Megkezdődik a felvételi is a holnapi napon.

Holnap hivatalosan is elkezdődik a felvételink. Végre megnézhetitek a felvételi kérdőívünket, a könyvtárban, az E-ben, és persze nálunk, a Horánszky utcában is lesznek üres példányok. Leadási határidő: május 16.

Kedden 20.00-ra Sárközy Tamás jön a koliba előadni. Nemrég jelent meg legújabb könyve: Magyarország kormányzása 1978-2012. A szoft diktatúra kormányzásától az újkapitalista konfliktusdemokrácia kormányzásán át a fülkeforradalom vezérdemokráciájának kormányzásáig. Sárközy egyébként zseniális előadó. Gyertek! Ha még nem voltatok a koliban, ez jó apropó lehet.

Szerdán az egyetemen tart Váradi József, a WizzAir vezérigazgatója előadást (aki ebből írt elsős versenyt, annak különösen érdekes lehet). Téma: Új fapadosok, piaci konszolidáció avagy milyen piaci átrendeződés várható középtávon Hol? E épület, I-es előadó Mikor? Szerda 18.10.

Elsős kurzusok is lesznek, a szokott időpontban, becsatlakozni sosem késő, gyertek bátran!

Az udvarbálig már csak 11-et kell aludni!

Forrás: Rajk Szakkoli

Megjelent: 4703 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 02., szerda 19:01
Tovább a kategóriában: Korrupcióról a Rajkban »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu