Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. április 21., szombat 22:52

SZISZ Bevonótábor

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
120421_szakkoli_sziszA vizsgaidőszak végéhez közeledve lassan lezárulnak a szakkolis és a diákszervezetis felvételek, a SZISZ azonban még április 21-22-én bevonótábort tart.
Szeretettel várunk minden első-másodéves érdeklődő hallgatót a 2012-es Bevonótáborunkba Csobánkára! A Bevonót azért szervezzük, hogy eltöltsünk együtt egy jó hangulatú hétvégét, másrészről még jobban megismerhessük egymást: Ti a SZISZ-t, mi pedig Titeket, itt meg tudjuk válaszolni minden kérdéseteket, és ha eddig nem nagyon jártál a koli közelében, itt a remek alkalom bepillantani a SZISZ-be, hogy eldönthesd, hogy szeretnél-e jelentkezni. Bővebb info itt.

Helyszín: Csobánka
Időpont: 2012. április 21-22.
A tábor ára: 1900 Ft (mely tartalmazza a szállásdíjat és kétszeri étkezést)
Jelentkezés, bővebb info: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Forrás: SZISZ
Megjelent: 4393 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 02., szerda 19:01
Tovább a kategóriában: SZISZ - Elsős verseny »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu