Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. április 16., hétfő 00:33

Korrupcióról a Rajkban

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120415_hir_rajkA rajkosok ezen a héten is érdekes programokkal készülnek az elsősöknek. A már megszokott elsős kurzusok mellett részt vesznek a Tarka napokon is néhány játékkal, valamint csütörtökön kerekasztal-beszélgetést tartanak a korrupcióról neves oktatók részvételével.

Holnap megyünk a Tarka napokra, és viszünk magunkkal néhány játékot is. Ha velünk tartotok, kiderülhet pl. az is, hogy mennyire jól tudtok tárgyalni, inkább kooperatívak vagy versenyképesek vagytok-e, és hogy hogyan lehet a legjobban kijönni bizonyos játékelméleti problémákból – mindezt egy egyszerű és vicces játék keretein belül. Találkozzunk 6 előtt egy kicsivel a társalgóban!

A héten lesz ezen kívül egy izgalmasnak ígérkező kerekasztal beszélgetés a Rajkban, amire titeket is várunk szeretettel. Íme a meghívó:

Április 19-én, csütörtök este vendégünk lesz három szakértője a témának, és arról fogunk velük beszélgetni, hogy mi az a korrupció, mi a helyzet Magyarországon az állami szektorban, a magánszektorban, milyen javítási lehetőségek és eszközök léteznek, tényleg rá lehet-e fogni mindent a posztszocialista hatásra, vagy hogyan képzelik el a jövőt a szakértők.

Akik ott lesznek:

  • Burai Petra, Transparency International Magyarország, kutatási vezető
  • Inzelt Éva, ELTE ÁJK, Kriminológia Tanszék, oktató
  • Tóth István János, MTA Közgazdaságtudományi Intézet, tudományos főmunkatárs, a BCE Korrupciókutató Központjának vezetője

Akik szeretnének egy kicsit készülni is azoknak itt egy friss interjú Tóth István Jánossal, illetve a Nemzeti Integritás Tanulmány 2011 összefoglalója. Gyertek, biztos lesznek hajmeresztő sztorik és masszív közgazdasági érvelések!

Forrás: Rajk Szakkoli

Megjelent: 4333 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 02., szerda 19:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu