Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. április 12., csütörtök 14:32

Karvalits Ferenc MNB alelnök előadása

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

SZISZ_MNB_webA Széchenyi István Szakkollégium szervezésében Karvalits Ferenc, az MNB alelnöke, és az IMF-tárgyalások kapcsolattartója tart előadást arról, hogyan a magyar monetáris politikának milyen választ kell adnia a változó nemzetközi viszonyokra és az egymást érő válságokra. Az előadás ismét nagyon aktuális lesz, várunk minden érdeklődőt!

A Széchenyi István Szakkollégium szervezésében Karvalits Ferenc, az MNB alelnöke, és az IMF-tárgyalások kapcsolattartója tart előadást arról, hogyan a magyar monetáris politikának milyen választ kell adnia a változó nemzetközi viszonyokra és az egymást érő válságokra. Az előadás ismét nagyon aktuális lesz, várunk minden érdeklődőt!

Időpont: 2012. április 18., 18:00
Helyszín: Corvinus Egyetem, "C" épület, X-es előadó

SZISZ-kvíz a Tarka-napokon

Várunk Titeket a Tarka napokon megrendezésre kerülő SZISZkvízre, mely során csapatokba rendeződve kell válaszolnotok pár vicces és elgondolkodtató kérdésre. Aki már volt kocsmakvízen, tudhatja, hogy mire számítson :) A jó hangulat garantált, már csak rátok van szükség! Részvételi szándékotokat jelezzétek a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Helyszín: Tarkaréti kollégium

Időpont: 2012. ápirlis 17. 19:00

Bevonó-tábor

Minden első-másodéves érdeklődő hallgatót a 2012-es Bevonó táborunkba Csobánkára. A Bevonót azért szervezzük, hogy eltöltsünk együtt egy jó hangulatú hétvégét, másrészről még jobban megismerhessük egymást: Ti a SZISZ-t, mi pedig Titeket, itt meg tudjuk válaszolni minden kérdéseteket, és ha eddig nem nagyon jártál a koli közelében, itt a remek alkalom bepillantani a SZISZ-be, hogy eldönthesd, hogy szeretnél-e jelentkezni. Bővebb info: https://www.facebook.com/events/217417048357779/

Helyszín: Csobánka

Időpont: 2012. április 21-22.

A tábor ára: 1900 Ft (mely tartalmazza a szállásdíjat és kétszeri étkezést)

Jelentkezés, bővebb info: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joe Labianca előadás

A Széchenyi István Szakkollégium a RECENS kutatóintézet és a BCE Szociológiai Doktori Iskolája közös szervezésében Joe Labianca, a hálózatszociológia egyik legnevesebb szakértője tart előadást "Negative Asimmetry in the Social Ledger" címmel. Az előadásra minden várunk minden érdeklődőt. Az előadás nyelve angol.

Helyszín: E épület, IV-es előadó

Időpont: 2012. április 20. 18:00

Megjelent: 4317 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 11., péntek 09:15
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu