Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. március 26., hétfő 23:45

Könyv, pletykák, pénzügyek

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
120326_szakkoli_rajkKét érdekes előadást hallgathatnak meg ezen a héten a Rajkba látogató érdeklődők: szerdán Chikán Attila lesz a házigazda egy volt rajkos könyvbemutatóján, csütörtökön pedig Szvetelszky Zsuzsa társadalomkutató ad elő.

Ma négykor véget ért a TDK láz, de senki ne felejtse el, hogy holnap este van az elsős verseny leadási határideje! A rajkosok a héten az elsős kurzusokon kívül két nagyobb programon is várnak titeket:

Szerdán 15 órakor Muraközy László (volt rajkos) megtiszteli a szakkolit azzal, hogy náluk tartja legújabb könyvének bemutatóját. Ott lesz Csaba László és Tóth István György (Tárki vezérigazgató), akik bemutatják majd a könyvet, valamit Chikán Attila, mint a bemutató házigazdája.

Csütörtökön 20 órakor előadást tart Szvetelszky Zsuzsa társadalomkutató (képünkön), a hálózatban transzformálódva terjedő információk, hiedelmek és történetek dinamikájának kutatója. A stílusa lehengerlő és amellett, hogy számos tudományos munkát publikált - amelyekből a közönség egy kis ízelítőt is kap –, tudja, mitől döglik a légy, és milyen sztorik érdekelhetik az egyetemistákat. Az előadás címe: Pletykák és pénzügyek

A Rajk Szakkollégium jövő héten (ápr. 4-5.) pedig sok színes programmal várja az érdeklődőket a Rajk Tavasz Rendezvénysorozaton. Részletek hamarosan!

Forrás: Rajk Szakkollégium
Megjelent: 4037 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 02., szerda 19:01

Kapcsolódó elemek

Tovább a kategóriában: « Korrupcióról a Rajkban
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu