Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. március 06., kedd 14:19

EVK - Tavaszi elsős programok

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120306_hir_evk_01Az Egyetemi Vállalkozói Kollégium (EVK) meghirdtte tavaszi programját az elsősök számára. A repertoárban szerepel tarkás buli, előadás és bevonó tábor is.

 

Remélhetőleg kipihentétek már a vizsgaidőszak okozta fáradalmakat, és újult erővel vágtatok neki a második félévnek! Számítunk rátok, elsősökre, hiszen tavasszal ismét sok érdekes szakmai programmal várunk benneteket, illetve sort kerítünk a legendás bevonó táborunkra, valamint a felvételire is!

  • Március 7-én kivonulunk Tarkára, ahol némi bor, pizza és érdekes játékok mellett beszélgethettek velünk a szakkolis, ezen belül az EVK-s életről.
  • Március 13, 20, és 27-én kerül sor az Elsős Kör tavaszi alkalmaira. Témáink az FMCG marketing, a Zeneipar, az EU és az euróválság.
  • Bevonó táborunkra március 30. és április 1. között kerül sor.

Megismerkedhettek velünk, seniorjainkkal, és képet kaphattok arról, hogy kik vagyunk, és mivel foglalkozunk, tehát, hogy miért éri meg EVK-s lenni. A Kukkants be! április 10-én lesz, amikor megnézhetitek, milyen is nálunk egy keddesti közösségi program. A helyszín a Kinizsi kollégium 2. és 3. szintje, tehát az EVK.

Az írásbeli felvételi április 16-17-én lesz, hétfő és kedd közül bármelyik napon jöhettek felvételizni. Programjainkról a későbbiekben is részletes tájékoztatást küldünk, a Facebookon pedig mindig megtaláljátok az aktuális információkat.

Forrás: EVK Szakkollégium

Megjelent: 3919 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 02., szerda 19:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu