Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. február 23., csütörtök 22:39

Idén is lesz Corvin bál

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
120223_mcc_program_02Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Corvin bált a Mathias Corvinus Collegiumban. A február végi eseményen befolyó összeget egy közhasznú alapítvány számlájára utalják majd.
A Corvin bálok történetében az idei lesz az első év, amikor egy külön projektcsapat irányítja a rendezvény szervezését. Már hagyománnyá vált, hogy a Collegium a befolyt összeget nem saját célra fordítja, hanem egy közhasznú alapítvány számára ajánlja fel. Az elmúlt években a támogatottak között volt a Rotary Club és a Magyar Vöröskereszt is.

A bál előreláthatólag februárban rendezik meg, ezért számos dolog még szervezés alatt áll. A tavalyi évhez hasonlóan szeretnék vacsorával kínálni a bálozókat, a vendégek szórakoztatására pedig egy DJ-t és egy zenekart hívnak meg. Ismételten az első évfolyamosok tánca nyitja majd az estét, a collegiumi énekkar műsora pedig tovább emeli majd a bál színvonalát.

A projekt elsődleges célja tehát egy olyan rendezvény megszervezése, amelyből mindenki profitálhat. Elsősorban a támogatott szervezet, amely az anyagi támogatáson kívül figyelmet is kap a médiától és a nyilvánosságtól.

A szponzorok saját ismertségük növelése mellett egy közhasznú szervezetet is támogatnak. A bálon megjelenő vendégek egy fergeteges estének lehetnek majd részesei!
További frissülő információ található a honlapjukon!
Forrás: MCC
Megjelent: 3804 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 02., szerda 19:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu