Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2014. június 10., kedd 16:01

Duna a kocsmában

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

A Danube Flow - Hív a Duna! rendezvénysorozat tíz kiválasztott budapesti vendéglátóhelyen elszállítja a Dunát azoknak, akik nem jutnak le a partig megcsodálni a naponta változó, a színskála legkülönbözőbb színeit bemutató folyónkat.

 

A Mindspace csapata által szervezett Danube Flow - Hív a Duna! rendezvénysorozat utolsóelőttielőtti programja a Terítéken a Duna. A nyereményjátékkal egybekötött, a figyelmet ezúttal is a Dunára irányító program keretében Budapest 10 felkapott vendéglátóipari egységébe terelte a szervező csapat a Dunát, úgy hogy a résztvevő helyeken a Duna  jellegzetes, ám gyakran változó színeire festettek egy-egy bútordarabot, amit ha a leleményes Duna-barát kalandorok megtalálnak, egy játékban vehetnek részt, ahol több ajándékot, fődíjként egy egészen exkluzív vacsorát nyerhetnek egy Duna pontonon.

A nyereményjáték menete a következő: el kell menni el a tíz kiválasztott vendéglátóhely egyikére, ott megkeresni a lepingált Duna-bútort. A bútordarabra ragasztott matricán, nemcsak a játék aloldalára vezető QR kód található, hanem az is, hány lépésre vagyunk a Dunától. Itten készíteni kell egy fotót a bútorról, majd csatlakozni a Terítéken a Duna Facebook eseményhez. A csatlakozók között sorsolják ki a nyereményeket.

A játékot és azon belül az állomásokat a Sighter mobilalkalmazással is fel lehet fedezni. A Sighter egy túravezető szoftver és egy kincskereső játék különleges kombinációja. Tavaly az Év Játékalkalmazása díjat elnyert applikáció mutatja a közelben lévő kincseket, a feladat pedig ugyanaz, mint a klasszikus, app nélküli verzió esetén, a helyek és Duna színre lefestett bútorok felkutatása és lefényképezése. Ebben az iránytű és a hideg-meleg jelzések segítenek a játékban résztvevő kedves úttörőknek, de ami a legfontosabb, hogy aki játszik, az járjon nyitott szemmel a kincsvadászat során.

A Terítéken a Duna akcióban a következő vendéglátóhelyek vesznek részt:

Módszertani Kabinet 1027 Budapest, Varsányi Irén utca 9.
Hivatal 1075 Budapest, Madách Imre út 12.
Akvárium Klub 1051 Budapest, Erzsébet tér
Gerlóczy Kávéház   1052 Budapest, V. Gerlóczy u. 1.
Majorka  1025 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 16.
Lumen 1088 Budapest, Mikszáth tér 2.
Ötkert 1051 Budapest, Zrínyi utca 4.
Mika Tivadar Mulató 1075 Budapest, Kazinczy utca 35.
BOB 1051 Budapest, Széchenyi tér 7-8.
Libella    1117 Budapest, Budafoki út 7.

További részletek!
A Danube Flow Facebook oldalán!
A Terítéken a Duna Facebook oldalán!
A Terítéken a Duna aloldalán!
A Danube Flow oldalán!
A Mindspace oldalán!
A játékban való részvétel a Coca-Cola Magyarország támogatásának köszönhetően ingyenes.

Megjelent: 1596 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu