Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2014. április 29., kedd 15:46

Öleld meg a Dunát!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

mindspace logoA Mindspace nonprofit szervezet arra kér minden jelenleg Budapesten székelő városlakót, hogy ne cicózzon tovább, hanem tegye azt, amit tennie kell, és fejezze ki szeretetét az iránt a folyó iránt, amit Dunának hívunk. A Mindspace mindent elrendez, megszervez és elintéz, a vállalkozó budapestieknek csak egy negyedórát kell az életükből az Öleld meg a Dunát! akcióra szánniuk.

Május 8-án kell megölelni a Dunát. Nem kell, de erősen javallott. A Mindspace nonprofit szervezet a Danube Flow – Hív a Duna! rendezvénysorozat keretében valósítja meg minden magyarok álmát, a Duna-ölelést. A szervezők 2000 embert várnak, akik az Erzsébet híd és a Szabadság híd között egy emberláncot alkotva, egymás kezét fogva szimbolikusan megölelik a Dunát. Nincs más teendő, mint jelentkezni az eseményre, eljönni május 8-án este fél 7-re, és megszeretgetni a folyót.

A két híd közötti területet szektorokra osztották, a beosztás, illetve az eseményre való jelentkezés az eventbrite Öleld meg a Dunát címszó alatt érhető el. A résztvevők, amint elfoglalták az előre lefoglalt helyüket, a Mahart jóvoltából megszólaló hajódudára fogják meg és engedik el egymás kezét. A mega Duna-ölelés flash mob a tervek szerint negyedóráig tart majd.

Az eseményt különleges módon dokumentálják a szervezők. A Szabadság hídról Bedenek József, a magaslatokból fotózás nagymestere, Rizsavi Tamás kollégája fotóz, a partról és a folyóról hat operatőr hat kamerával rögzíti filmre az eseményeket, egyikük a Cannes- ba frissen meghívott rövidfilm, a Kivégzés operatőre, Csepeli Eszter.

https://www.youtube.com/watch?v=5isNa65W-pU

A Danube Flow – Hív a Duna! összes eseménye vállalati-civil együttműködés keretében a Coca-Cola Magyarország támogatásával valósul meg. A programsorozat célja, hogy az év tavasztól nyárig tartó időszakában a Dunát és annak fenntartható használatát népszerűsítse.

A Mindspace csapata szeretné kékbe öltöztetni az eseményt, ezért minden résztvevőt egy kizárólag erre az alkalomra gyártott kitűzővel ajándékoz meg, azzal a hátsó szándékkal, hogy az eseményből hagyomány legyen. Azok között, akik komolyan belemerülnek a nyolc eseményből álló rendezvénysorozatba, és legalább három Hív a Duna! eseményre ellátogatnak, pedig értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Megjelent: 1579 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu