Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2014. április 09., szerda 16:36

XI. Simonyi Konferencia április 15-én!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

20140409 konferencia2014. április 15-én, kedden kerül megrendezésre a XI. Simonyi Konferencia. A szervezők számos villamosmérnöki és informatikai előadással várják az érdeklődőket. A részvétel ingyenes, de kötelező az előzetes regisztráció.

Az idei Konferencián megtudhatod milyen lehetőségek rejlenek az új Kinectben, elsőkézből hallhatsz a Firefox OS titkairól Jan Jongboom, vezető fejlesztő jóvoltából és találkozhatsz a BME leggyorsabb mérnökeivel, a FRT csapat személyében. 

A Simonyisok idén is nagy dologgal készülnek, a Konferencia nyitányaként útjára indul a Szakkollégium első magaslégköri mérőballonja!


Ezeken túl eljön még többek közt az Accenture, az NNG, a Distinction és a Bosch csapata is.

A Konferencia időpontja: április 15., kedd
Érkezés és regisztráció: 12:30-tól
Helyszíne: BME I épület (térkép)

Ha nem tudtál online regisztrálni, azt a helyszínen is megteheted. Az utolsó előadás után több nyeremény is kisorsolásra kerül, gazdára talál egy PlayStation 4, egy iPad mini, valamint díszdobozos NOD32 vírusirtó programok! Érdemes időben érkezni, hiszen amennyiben az első 500 vendég között vagy, Simonyis konferenciacsomagot kapsz.
A további előadásokkal kapcsolatos infókért kattints a honlapra!

Megjelent: 1301 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu