Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2013. szeptember 09., hétfő 12:03

Egyetemi Sportnap 2013.09.16.

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Sportnap webre legujabb lead2013. szeptember 16-án immár 7. alkalommal kerül megrendezésre az Egyetemi Sportnap a BME Testnevelési Központ és az Egyetemi Hallgatói Képviselet (EHK) közös szervezésében. A Sportnap évről évre szélesebb hallgatói rétegeket vonz, és egyre több embert mozgat meg a Bogdánfy úti Sporttelepen és a BME Sportközpontban egyaránt. Nem titkolt célja a rendezvénynek, hogy a BME-n kívül további felsőoktatási intézmények hallgatóit is bevonja, ezzel még jobban erősítve az egyetemi sportéletet, a testmozgás fontosságát és a közösségi kapcsolatokat is.

 

A rendezvényen olyan nagy nevek is tiszteletüket teszik, mint Cseh László (úszó), Hirling Zsolt (evező/kajak) és Varga Tamás (evező/kajak) akiket Molnár Mátyás a Sport TV műsorvezetője faggat majd a jelenlévők előtt a sportéletről.

A diákok a megszokott versenysportokon (foci, kosár,röpi) túl számtalan szabadidősport közül (lasertag, floorball, rodeo bika, falmászás, roller, sakk, darts, fekvenyomás, zumba, spinnig, stb.) választhatnak, továbbá érdekes bemutatókkal (amerikai foci, pompom, kettlebell, stb.) várják a szervezők az érdeklődőket.

Megnyitó: 9:00, BME Sporttelep (Bp, XI. Bogdánfy út 12.)

Díjátadó: 17:00, BME Sporttelep

Jelentkezés: https://docs.google.com/forms/d/1s_jV7QLVFoynjs8xnsnoT-cAvkMSKqsha3SKtDQwBsY/viewform

A Sportnapról további információ a www.ehk.bme.hu oldalon, illetve az EHK Facebook oldalán.

Sportnap webre legujabb

Megjelent: 1505 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu