Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2013. szeptember 05., csütörtök 09:50

Ismét megrendezik a Nyelvtanulás Hetét

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

2nyelvek formazottA Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) a nyelvtanulást népszerűsítendő idén harmadik alkalommal szervezi meg a Nyelvtanulás Hete rendezvényt szeptember 6. és 14. között. A nyelviskolák Budapesten és 12 vidéki helyszínen ingyenes nyelvi és kulturális programokkal várják az érdeklődőket.

 

A Nyelvtudás Napján, szeptember 14-én lesz többek között tanulás-módszertani tréning, próba nyelvvizsga, többnyelvű állásinterjú, akciós nyelvkönyv vásár, szintfelmérés és képzési tanácsadás, nyereményjáték és szórakoztató vetélkedő, főzőest, filmklub, angol teaház, mesedélután, táncbemutató és még sok más izgalmas és tartalmas program.

A rendezvényt két népszerű, fiatal énekes is támogatja közreműködésével, Fehér Balázs és Király Viktor. Az Egyesület felkérésére több ismert személyiség (Medgyes Péter, Nádasdy Ádám, Tímár Böske, Polgár Judit, Puskás Tamás, Vágó István) személyes tapasztalatai, élményei megosztásával ad bíztatást, mutat utat a nyelvtanulóknak.

A nagyvárosokban „nyelvóra flashmobok” lesznek, 5-10 perces ingyenes nyelvórát kaphatnak a vállalkozó kedvű, fiatal vagy idősebb korú érdeklődők, hiszen a tanulást érdemes bármikor el-/ vagy újrakezdeni. Egy kapucsínó vagy sör kíséretében is lehet a kellemest a hasznossal összekötni, a nyelvekkel ismerkedni.

A rendezvényhez idén csatlakozik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is, így szeptember 14-én a Deák téri metrómegállóban kivételesen ötnyelvű lesz az utastájékoztató rendszer: angol, német, francia, koreai és latin.

A programokról további tájékoztató található a Nyelvtudás Napja honlapján.

Forrás: edupress.hu

Megjelent: 1326 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. szeptember 06., péntek 10:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu