Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2013. augusztus 05., hétfő 15:15

Jövő Hídja BUDAPEST

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

jovo hidja 2013-1Immáron harmadik alkalommal rendezzük meg Magyarország legnagyobb, több tízezer embert megmozgató tudománynépszerűsítő eseményét, a „Jövő Hídját”. A rendezvény a 2013. évben országos rangra emelkedik: Budapest mellett Győrben, ebrecenben és Szegeden is megrendezzük.

 A „Jövő Hídja” célja idén is a tudományok, a kutatásfejlesztés és a kapcsolódó társterületek népszerűsítése, elsősorban a fiatalok körében. A rendezvényen számos tehetséges és sikeres fiatalt állítunk példaként a kortársaik elé, így megmutatva, hogy kellő kitartással, szorgalommal és céltudatossággal már fiatal korban is komoly  eredményeket lehet elérni, amelyek hazánk szellemi, gazdasági és kulturális versenyképességét is növelni tudják. A rendezvényen összekötjük a fiatalok egymással, az innovatív vállalatokkal és az oktatási intézményekkel, bemutatva nekik a mérnöki és kutatói tanulmányokban és pályában rejlő lehetőségeket. Reményeink szerint a  rendezvényen bemutatott eredmények motiválni fogják a fiatalokat, hiszen a sikeres és versenyképes Magyarország jövőjének kulcsa az ő kezükben van. Azoknak a  fiataloknak a kezében, akik a jövő igazi tartalékait alkotják, akik magukkal és a hazájukkal sikerre törnek, s ezért tudnak és akarnak tenni, cselekedni.

Részeletes tájékoztató: itt.

 

Megjelent: 818 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. augusztus 05., hétfő 15:33
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu