Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. október 26., péntek 23:16

Matekverseny és konferencia a Corvinuson

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

matematikaA Gazdaságelemzők és -matematikusok diákszervezetének hírlevele.

A félév legizagalmasabb programjai következnek.

1) Felméréseink alapján mindenkit a leginkább az érdekli, hogyan tud majd elhelyezkedni vagy mi tud kezdeni azzal, amit tanult. Vagy hogyan tudna váltani, ha már dolgozik és milyen lehetőségei lennének még. Ezért szervezzük meg idén is a GEM Konferenciát, ahol a szakon végzett hallgatók mesélnek baráti hangulatban tapasztalataikról és az ő élményeikről. Akár már van szakmai tapasztalatod, akár még csak hallgató vagy mindenképp érdemes eljönnöd. Részletek itt.

2 )Szintén már hagyománya van a matematika versenynek. Az egyik legnívósabb versenyre jellemző, hogy több egyetemről is kipróbálják magukat, de a legtöbb helyezést még is a Corvinus egyetem hallgatói nyerik el. Mivel minden évfolyam külön versenyez egymással, így számtalan díjazopttja van a versenynek és mindenkinek érdemes rajta elindulnia, hiszen könnyen elérhető egy jó eredmény. Nem kell elsőnek lenni ahhoz, hogy olyan cégek keressenek fel téged a versenyen való indulás miatt mint a Morgan Stanley.

Megjelent: 1747 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 29., hétfő 11:36
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu