Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. szeptember 22., szombat 21:39

Szétszedik a felsőoktatást az ELTE-sek

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120922 hir ftvA felsőoktatás kérdéseit dolgozzák fel a Törvényhozói Színház amatőr színészei interaktív előadás keretében, a produkció hétfőn látható az ELTE-n. A hallgatók és tanárok a Bánkitó Fesztiválon álltak össze először, hogy egy Magyarországon még kevéssé ismert fórumszínházi eszköz segítségével dolgozzák fel a felsőoktatás és az azt szabályozó törvények rákfenéit.

Milyen felsőoktatást szeretnél? Miért jársz egyetemre? Mi az egyetem és mi a fiatal értelmiség felelőssége? Mi az oktatás szerepe a társadalomban? Ezekre a kérdésekre keresik együtt a választ egy színházi előadás keretében.

Az előadás egyszerre színház és társadalmi fórum, egy olyan játéktér, ahol színésznek és nézőnek egyaránt lehetősége nyílik a cselekvésen keresztül kipróbálni és megérteni, milyen korlátok vesznek körbe minket az oktatásban, és mit kell ahhoz tennünk, hogy ez változzon.

A produkció hétfőn 6 órakor látható az ELTE PPK budapesti Kazinczy utcai épületének aulájában. Az előadás rendezője Szabó Veronika és Bori Viktor, a produkcióban Barnák László, Kallós Viola, Kóbor Andrea, Muhi Zsófia, Orbók Emőke, Pétervári Judit, Szabados Luca, Szilágyi Áron, Tara Andrea és Vida Júlia szerepel.

Forrás: Eduline

Megjelent: 1182 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu