Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2014. június 10., kedd 16:01

Duna a kocsmában

Írta:

A Danube Flow - Hív a Duna! rendezvénysorozat tíz kiválasztott budapesti vendéglátóhelyen elszállítja a Dunát azoknak, akik nem jutnak le a partig megcsodálni a naponta változó, a színskála legkülönbözőbb színeit bemutató folyónkat.

Immár hatodik alkalommal rendezték meg a CLAAS UniTech mérnökversenyt, ahol ezúttal műszaki egyetemi hallgatóknak kellett egyedi építésű aratógépekkel a mezőgazdasági munkát szimuláló feladatokat megoldaniuk.

2014. április 29., kedd 15:46

Öleld meg a Dunát!

Írta:

mindspace logoA Mindspace nonprofit szervezet arra kér minden jelenleg Budapesten székelő városlakót, hogy ne cicózzon tovább, hanem tegye azt, amit tennie kell, és fejezze ki szeretetét az iránt a folyó iránt, amit Dunának hívunk. A Mindspace mindent elrendez, megszervez és elintéz, a vállalkozó budapestieknek csak egy negyedórát kell az életükből az Öleld meg a Dunát! akcióra szánniuk.

2014. április 09., szerda 16:36

XI. Simonyi Konferencia április 15-én!

Írta:

20140409 konferencia2014. április 15-én, kedden kerül megrendezésre a XI. Simonyi Konferencia. A szervezők számos villamosmérnöki és informatikai előadással várják az érdeklődőket. A részvétel ingyenes, de kötelező az előzetes regisztráció.

2014. március 03., hétfő 13:38

"EURAXESS on tour" a Budapesti Corvinus Egyetemen

Írta:

euraxess logo2014. március 24-én kerül megrendezésre - Magyarországon egyedüli állomásként - a Budapesti Corvinus Egyetemen az Európai Bizottság kezdeményezésével létrejött kampány, az „EURAXESS on tour”.

2014. február 26., szerda 13:26

A személyes találkozás a fontos

Írta:

hvg logoA HVG február 26-án 14. alkalommal nyitotta meg Állásbörzéjét, amelyet az idei évben is frissdiplomások, pályakezdők, álláskeresők és érdeklődők ezrei keresnek fel, hogy áttekintsék a több mint 120 kiállító kínálatát, tanácsokat kapjanak vagy éppen megtanuljanak önéletrajzot írni, és hogy személyesen találkozzanak jövendőbeli munkaadóikkal. A börze kétnapos, így még február 27-én is várja a látogatókat a Syma Rendezvényközpontban.

2014. február 25., kedd 13:31

Elindult a Startup Europe Roadshow!

Írta:

startupBudapest, 2014. február 12.– Brüsszelben Február 10-én az Európai Bizottság és az Európai Fiatal Fejlesztők Fóruma (European Young Innovators Forum, EYIF) büszkén jelentette be a Startup Europe Roadshow elindulását, ami 10 különböző nagyvárost fog érinteni a következő 8 hónapban.

2014. január 17., péntek 08:59

Megnyitotta kapuit a 14. Educatio kiállítás

Írta:

educatio logoA 14. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás közel hozza egymáshoz a felvételizni vágyókat és az intézményeket anélkül, hogy több száz kilométert utaznának a diákok - mondta Fodorné Bodnár Gabriella, az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. Kommunikációs Osztályának osztályvezető-helyettese.

chinac fivoszhonlap2A Kínai Népköztársaság Magyarországi Nagykövetség, a Kínai Külkereskedelmi Központ, valamint a ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara szervezésében január 20.-án rendezik meg 115. „China Import and Export Fair” vásár bemutatkozó programját. A „China Import and Export Fair” (mely Kantoni vásárként is ismert) Kína legnagyobb kereskedelmi vására, mely évente több mint 200.000 látogatót és potenciális vásárlót vonz 210 országból és térségből.

hvg logoHVG Állásbörze 2013. Országos Képzési és Karriernapok. Az ország legnagyobb karriervására személyes és online kapcsolatfelvételi lehetőséget is biztosít az álláspiac és a képzési szektor szereplői számára.

2013. szeptember 11., szerda 09:22

Újratöltve - ismét FIVOSZ Club Budapesten!

Írta:

FIVOSZ-logoIsmét szeretnénk meghívni titeket, a már többször is nagy sikerrel megtartott FIVOSZ Club soron következő rendezvényére. A megérdemelt nyári szünet után, ez ismét egy remek alkalom, hogy megosszunk veletek néhány hasznos gondolatot a fiatalok vállalkozási lehetőségeiről hazánkban.

1 / 5 oldal

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu