Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2014. augusztus 18., hétfő 13:41

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS FIATAL VÁLLALKOZÓK ÉS VÁLLALKOZÁSÖTLETTEL RENDELKEZŐ FIATALOK SZÁMÁRA

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Üzleti ötletek versenyét hirdeti meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében. A SMART Versenyre olyan 35 év alatti fiatalok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek vállalkozási üzleti ötlettel vagy már működő vállalkozással. A három kiemelt ágazatba - infokommunikációs technológia, zöld gazdaság, kreatív ipar - tartozás nem elvárás, de előnyt jelent.

 

A verseny első szakaszában a kitöltött jelentkezési lapok alapján a beérkezett pályázatok közül szakértői zsűri választja ki a legígéretesebbeket. Az első körbe bejutott pályázók jobb agyféltekés üzleti terv készítés tréningen vesznek részt. Közülük a legjobb öt kerül be a SMART verseny döntőjébe, ahol a versenyzők üzleti tervüket szakértőknek és befektetőknek mutatják be a Budapest SMART Pontban.

A versenyre az európai uniós i.e. SMART projekt (http://www.iesmart.eu) keretében kerül sor, amelyben Közép-Európa hat országának tizenkét régiója között a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola partnerként szerepel. Partnerségünk célja a kreatív iparágak, a zöld gazdaság és az infokommunikációs ágazat működési környezetének fejlesztése, az e téren működő kis-és középvállalkozások piaci helyzetének javítása.

Jelentkezés menete: a http://www.bvk.hu honlap főoldalán található hat oldalas üzleti ötlet felmérő dokumentum (pályázati űrlap) kitöltése és elküldése az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címe.

A pályázati határidő: 2014. augusztus 11.-2014. szeptember 19. 23:59 óra

ÜTEMEZÉS - KÉPZÉS, EREDMÉNYHIRDETÉS, DÍJÁTADÓ
2014. szeptember 22.

A beadott pályázatok kiértékelésének határideje, I. körben bejutottak kiválasztása, a pályázók értesítése
2014. szeptember 26. 16:00-20:00 óra - Vision boarding
1. Jobb agyféltekés üzlet terv készítés tréning az első körben bejutott pályázóknak a Budapest SMART Pontban (H-1072 Budapest, Rákóczi út 18. I. emelet)
2014. október 10. 16:00-20:00 óra - SWOT analízis
2. Jobb agyféltekés üzlet terv készítés tréning az első körben bejutott pályázóknak a Budapest SMART Pontban
2014. október 24. 16:00-20:00 óra - Story telling; Presentation
3. Jobb agyféltekés üzlet terv készítés tréning az első körben bejutott pályázóknak a Budapest SMART Pontban
2014. november 2. 23:59 óra
A képzésen nyújtott segítséggel elkészített jobb agyféltekés üzleti tervek leadásának határideje
Elektronikusan: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cc: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Személyesen, lezárt borítékban: H-1072 Budapest, Rákóczi út 18. Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, II. emeleti recepció
Postai úton: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány, 1364 Budapest 4, Pf. 226.
2014. november 7.
Az első körben bejutott pályázók közül a legjobb üzleti ötlettel rendelkező öt pályázó kiválasztása: a szeptemberben beadott üzleti ötlet felmérő dokumentum, a képzésen végzett munkájuk és az elkészített, majd beadott üzleti tervük alapján; a pályázók kiértesítésének napja - bejutás a döntőbe (második kör)
2014. november 14. 15:00 - 19.00 óra
A SMART Competition döntője - a második kör, a legjobb öt jobb agyféltekés üzleti tervvel rendelkező pályázó üzleti tervét szakértőknek és befektetőknek mutatja be a Budapest SMART Pontban.
2014. november 21. 10:00-16:00 óráig
A SMART Competition eredményhirdetése, díjátadás a győztesnek a Budapest SMART Pont első születésnapját ünneplő rendezvényen.

SMART COMPETITION ELSŐ HELYEZETTJÉNEK NYEREMÉNYE

A SMART Competition első helyezettje a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítványtól 300 000 Ft értékű üzletfejlesztési szolgáltatást nyer, valamint tárgyaló használati lehetőséget (a székház nyitva tartási idejében) egy évre.

A pályázatukat benyújtók számára nem kötelező, de ajánlott a részvétel a Budapest SMART Pont nyilvános workshopjain, amelyek két-három hetente kerülnek megrendezésre. Meghívóik megtalálhatóak a http://www.bvk.hu; a http://www.iesmarthungary.net; a http://www.facebook.com/iesmarthungary oldalakon.

További információk:
E-mailben: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Szolnoki Szabolcs SMART Pont hálózat vezető This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Telefonon: +36-1-268-1800.
http://www.bvk.hu

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:
pályázati felhívás
űrlap

Megjelent: 1260 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu