Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2014. augusztus 14., csütörtök 10:38

Youth Summit 2014 - Mobillal egy jobb világért!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

youthsummit-logoVáltsd meg a világot a mobiltechnológia segítségével!
Van egy jó ötleted, ami fontos társadalmi problémára nyújtana megoldást, és ehhez a mobilodat is használnád? Jelentkezz a 2014-es Telenor Youth Summitra!

 

18-25 éves kreatív fiatalok jelentkezését várjuk, akik akik szívesen állítanák társadalmi célok szolgálatába a mobiltechnológiát, és maximum 1 perces, mobillal készített kisfilmben be is tudják mutatni világmegváltó ötletüket.

Jelentkezési határidő: 2014. október 31.

A pályázat két győztese az oslói Telenor Youth Summit workshopon és az ünnepélyes Nobel-békedíj átadáson is részt vehet, sőt, a program végén a Telenor szakmai gyakornoki programjának köszönhetően értékes munkatapasztalatot is szerezhet.

Mi a Telenor Youth Summit?

A Telenor Csoport idén is meghirdeti Youth Summit versenyét a Nobel Békeközponttal együttműködésben. A pályázatra 16 európai és ázsiai Telenor országból várják fiatalok jelentkezését, akik igazi "digitális bennszülöttekként” megmutatják, hogyan lehet segíteni és megoldást adni globális társadalmi kihívásokra a mobiltechnológiával.

“Mi történik, ha összehozunk 28 lelkes európai és ázsiai fiatalt egy csapat globális mobilipari vezetővel és szakértővel a Telenor központjában? Jobbnál jobb ötletek születnek arról, hogyan lendítheti előre a mobil- és digitális kommunikáció a társadalmi és gazdasági változásokat, és segítheti az egyéneket, illetve közösségeket, hogy megvalósítsák önmagukat,” mondta Jon Fredrik Baksaas, a Telenor Csoport elnök-vezérigazgatója.

Minden országból két nyertes juthat ki a Youth Summit nemzetközi workshopra, melyet december 9-11. között rendeznek Oslóban. Az esemény, melynek házigazdája Jon Fredrik Baksaas, a Telenor Csoport elnök-vezérigazgatója, egyedülálló lehetőséget kínál a fiataloknak, hogy a fiatal "társadalmi vállalkozók” továbbfejleszthessék elképzeléseiket szakemberek és a világ minden tájáról érkezett társaik segítségével. Lehetőséget és fórumot kapnak, hogy megosszák ötleteiket, hallassák hangjukat és inspirációt kapjanak egy rendkívül kreatív és elhivatott közösségben.

  • Verseny, amely ötvözi a mobiltechnológiát és az innovációt a társadalmi felelősségvállalással.
  • Pályázat, ahol az Y generáció bebizonyíthatja, hogy az okostelefon a Facebookozás és a szelfizés mellett komoly társadalmi problémák megoldásában segíthet.
  • Hallasd a hangod, mondd el az ötletedet! Jelentkezz az idei Telenor Youth Summit versenyre!

Kik pályázhatnak?

Pályázz, ha 18-25 éves magyar állampolgársággal rendelkező fiatal vagy, kitűnően beszélsz angolul, jól ismered a közösségi médiát, és olyan kreatív - mobiltechnológia segítségével megoldható - ötleted van, amely a világot jobbá teszi.

Hogyan pályázhatok?

Egy max. 60 másodperces, mobiltelefonnal készített videóval jelentkezhetsz, amelyben bemutatod vagy elmeséled ötletedet. A pályázathoz egy angol nyelvű önéletrajzot és egy 250 szavas, az ötletet bemutató leírást is csatolni kell. Az elkészült angol nyelvű anyagot a telenor.com/youthsummit hivatalos honlapra töltheted fel. A videó elkészítéséhez a vállalkozó kedvűek az Erzsébet téren felállított Movilfest háznál kaphatnak szakmai segítséget október 15-ig: http://movilfestbudapest.com/

Miért éri meg jelentkezni?

A két magyar nyertes képviselheti Magyarországot az oslói Telenor Youth Summit nemzetközi csapatában 2014. december 9-11 között Norvégiában, majd azt követően a Telenor szakmai gyakornoki programjában Budapesten. A nyertesek kreatív workshopokon ismerkedhetnek meg a Nobel Békeközpont és a Telenor képviselőivel, és a Nobel Békedíj átadásához kapcsolódó rendezvényekre is ellátogathatnak.

  • Pályázat feltöltése: http://www.telenor.com/youthsummit/
  • Kapcsolat: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Kövesd a Telenor Youth Summit híreit a Facebook oldalunkon is!
Megjelent: 1335 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu