Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2014. március 07., péntek 13:30

Diák Menedzsment Bajnokság 2014

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

DMB 2014 plakat leadKi uralja idén az ICT piacot? Fejlessz, gyárts, értékesíts!
Az idei évben már 18. alkalommal kerül megrendezésre a Diák Menedzsment Bajnokság, amely egy üzleti szimulációs játékra épülő országos verseny, elsősorban gazdasági szakokon tanuló egyetemisták és főiskolások számára.

A hallgatók 3 fős csapatokban mérik össze az üzleti életről és a gazdaság működéséről szerzett tudásukat, miközben az üzleti szimuláció segítségével gyakorlati piaci ismereteket szereznek és  fejlesztik a vállalatirányításhoz szükséges képességeiket, stratégiai látásmódjukat. A játék sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint a jelentkezők száma: a DMB minden évben közel 1000 résztvevőt mozgat meg, és évről évre magáénak tudhatja sikeres hazai és nemzetközi vállalatok támogatását is, amelyek a legjobb versenyzők számára karrierlehetőségeket is kínálnak.

Az idei évben a játékosok az információs és kommunikációs technológiai iparág kihívásaival ismerkedhetnek meg: feladatuk egy termelő vállalat irányítása lesz, aminek során elsősorban a gyártást, fejlesztést és értékesítést érintő kérdéseket kell megvitatniuk, döntéseket hozniuk.

A résztvevők először a budapesti, győri, pécsi, szegedi, debreceni és miskolci regionális élő selejtezők alkalmával élhetik át a verseny izgalmait. Ezt követően a legeredményesebb csapatok online középdöntőben mérhetik össze tudásukat, majd a legjobb tíz csapat bekerül a döntőbe, ahol a játékosok előadói készségüket is bizonyíthatják mjad, hiszen a szimulációs feladatok mellett prezentálniuk is kell majd a szakmai zsűri előtt.
A legkiemelkedőbb helyezést elérő csapatok értékes nyereményekben részesülnek:

Fődíj: karrierlehetőség az FHB Banknál, 4 napos 4 csillagos nyaralás Siófokon, tréningcsomag 450.000 Forint értékben az első 3 csapat tagjainak a Tata Consultancy Servicestől

További díjak: Formula 1 Magyar Nagydíj belépők, Shopline ajándékutalvány 75.000 Ft összértékben, SZIN hetijegyek, ajándékcsomagok

A Diák Menedzsment Bajnokság támogatói 2014-ben:
Ezüst támogatók: FHB Bank, Tata Consultancy Services
Partnerek: HVG Állásbörze, EcoSim Üzleti Szimulációk Kft., Szegedi Ifjúsági Napok, Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar, Liska Tibor Szakkollégium
Médiapartnerek: HVG, frissdiplomas.hu, eduline.hu

Regisztrációs határidő a versenyre: 2014. március 24.
További információk és jelentkezés: www.diakverseny.hu

DMB 2014 plakat

Megjelent: 1442 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu