Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2015. június 04., csütörtök 13:21

KKVfejlesztési eszköz pályázat

Írta:

fejlecAz Európai Unió Horizont 2020 elnevezésű kutatási és innovációskeretprogramján belül meghirdetett pályázat a profitorientáltkis- és középvállalkozások európai szinten innovatív és piacképes fejlesztéseinek támogatását célozza.

2epulet formazottTanulmányi alapon a 2014. évben több mint 40 millió forinttal támogatta önköltséges hallgatóit a Corvinus Hallgatói Kompenzációs Program. "A felsőoktatás finanszírozásának átalakulása nyomán a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) 2012-ben dolgozta ki egyedülálló önköltség-támogatási rendszerét. A Corvinus Hallgatói Kompenzációs Program egyfelől szociális alapon, másfelől a tanulmányi eredmények alapján biztosít támogatást. Célunk, hogy a jövőben is segítsük kiemelkedően teljesítő diákjainkat tanulmányaikban" - írja a BCE közleményében.

2014. szeptember 05., péntek 14:52

KREATÍV GRAFIKAI VERSENY: TERVEZZ ÉS PÁLYÁZZ!

Írta:

haug dv-plakat leadA Hungarian Adobe User's Groups idén is megrendezi a szokásos grafikai versenyét, melyre október 5-ig lehet pályázni.

Üzleti ötletek versenyét hirdeti meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében. A SMART Versenyre olyan 35 év alatti fiatalok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek vállalkozási üzleti ötlettel vagy már működő vállalkozással. A három kiemelt ágazatba - infokommunikációs technológia, zöld gazdaság, kreatív ipar - tartozás nem elvárás, de előnyt jelent.

2014. augusztus 14., csütörtök 10:38

Youth Summit 2014 - Mobillal egy jobb világért!

Írta:

youthsummit-logoVáltsd meg a világot a mobiltechnológia segítségével!
Van egy jó ötleted, ami fontos társadalmi problémára nyújtana megoldást, és ehhez a mobilodat is használnád? Jelentkezz a 2014-es Telenor Youth Summitra!

A Diák Menedzsment Bajnokságra (DMB) 2014-ben  összesen 26 felsőoktatási intézmény 738 diákja jelentkezett, hogy ezen a rangos éves megmérettetésen  próbáljon megoldani vállalatvezetői kihívásokat.

2014. május 08., csütörtök 09:01

Magyar K+F ösztöndíjak és pályázatok egy helyen

Írta:

NIH logoSzeretnél ösztöndíj programban részt venni, de nem tudod milyen lehetőségeid vannak?! Mi most összegyűjtöttük Neked. Ösztöndíjak és Pályázati lehetőségek egy helyen.

campus hungary logoA Balassi Intézet hatodik alkalommal hirdette meg a Campus Hungary ösztöndíjakat, melyekre 2014. május 30-ig lehet pályázni. Változás a korábbi felhívásokhoz képest, hogy 15 százalékkal emelkedett a hallgatói ösztöndíjak összege, valamint az, hogy kizárólag a konvergencia régiókban, tehát a vidéken található felsőoktatási intézmények hallgatói és munkatársai pályázhatnak. A Balassi Intézet 2012 ősze óta öt lezárt pályázati szakasznak köszönhetően közel 7000 fő számára biztosított ösztöndíjat, mellyel sikerült megduplázni a hallgatói mobilitást. A program az Európai Unió támogatásával valósul meg.

2014. április 23., szerda 10:13

FIVOSZ Mentor Club – május 8. Jelentkezz!

Írta:

FIVOSZ-logoMinden olimpiai bajnoknak volt egy edzője, aki hitt benne. Bajnok szeretnél lenni az üzlet terén? Van edződ? Ha még nincs, akkor a FIVOSZ – BossConnect Mentor Program neked szól! Válj piacvezetővé a területeden, hódítsd meg Európát termékeddel, építs milliárdos üzletet!

20140416 campusCampus Hungary ösztöndíjjal utaztál külföldre és meg szeretnéd osztani élményeidet? Pályázz az újságcikkíró versenyünkre és küldd el pályázati anyagodat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!

kdsz logoFelkészültnek érzed magad egy közpolitikai eset elemzésére? Te is tudnál objektív, szakmai véleményt mondani egy kormányzati intézkedésről?
Ha igen, akkor nevezz Te is a KDSZ esettanulmány-versenyére!

1 / 3 oldal

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu