Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
Pekoli Miklós

Pekoli Miklós

2012. december 11., kedd 12:25

Elegünk van a kormány döntéseiből!

tuntetesA kormánydöntések nyomán elsőként a fiataloknál gurult el a gyógyszer: a megszorítások miatt drasztikusan megvágott keretszámokat megelégelték a hallgatók, és hétfőn utcára vonultak. A tiltakozások kedden és szerdán is folytatódnak. A tudósítás folyamatosan frissül.

2012. november 28., szerda 15:55

A Corvinus szervezi az EFOTT-ot!

efottlogoA Budapesti Corvinus Egyetem nyerte el a 2013-as EFOTT szervezési jogát. A HÖK és a diákszervezetek által létrejövő esemény Zánkán kap helyet június utolsó napjaiban.

2012. november 27., kedd 17:26

Vizsgajelentkezési buktató!

lead 731Hallgatói kisokos - II. rész. Annak ellenére, hogy valaki tegnap kitöltötte a HalVelt, nem biztos, hogy a kedvezményes jelentkezési időszakban fel tudja venni a vizsgáit.

2012. november 25., vasárnap 18:29

Ismét a budapesti top4-ben...

41351November elején 7,33 milliárd forintos zárolást rendelt a kormány a felsőoktási intézményekben - bár Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szerint az egyetemek és főiskolák ezt az összeget a saját bevételeikből pótolni tudják, szinte kivétel nélkül mindegyik intézmény kényszerszünetről, az oktatók szabadságolásáról és a felújítások elhalasztásáról döntött. Budapesti körkép.

2012. november 24., szombat 23:15

A hallgatói szerződés és az EB

logo huKonzultációt kezdeményezett az Európai Bizottság Magyarországgal azzal kapcsolatban, hogy összhangban áll-e az uniós előírásokkal a felsőoktatási hallgatói szerződések magyar szabályozása - közölte pénteken az MTI-vel Andor Lászlónak, a foglalkoztatási, szociális és társadalmi befogadási kérdésekben illetékes EU-biztosnak a hivatala.

2012. november 23., péntek 23:01

Hat vizsga után vége…

Nagy Dfgh vizsga halalHallgatói kisokos – I. rész. Az új felsőoktatási törvény értelmében felmenő rendszerben megszűnik a kilenc vizsgázás lehetősége, hat után vagy méltányosság, vagy az egyetem elhagyása vár a hallgatókra.

képAz Aon Hewitt, az AIESEC és a CV online együttműködésében ismét elindul Magyarországon a Munkáltatói Márka Kutatás. Az eredmények alapján derül ki, kik a Legvonzóbb Munkáltatók.

2012. november 16., péntek 20:14

Nem mindennapi tanfolymok

120603 hir felsofokuEgyre nagyobb a kínálat az online kurzusokból világszerte: az Ace Online Schools összegyűjtötte a legfurcsább internetes képzéseket, amelyeket otthon, a laptop előtt ülve is elvégezhettek.

2012. november 15., csütörtök 22:40

A Corvinus négy kara is a top30-ban

120905 hir corvinusA toplisták iránti fokozott egyetemi és főiskolai érdeklődést jelzi, hogy a HVG Diploma 2013 kiadvány megjelenése után a helyezések szinte minden intézményben komoly figyelmet keltettek. A különszámban megjelent oktatói kiválósági rangsorok nagy hangsúllyal veszik figyelembe a tudományos fokozatot elért oktatók számát, azonban a megjelent rangsorokban az adatszolgáltatások bizonytalansága miatt több intézmény esetében a Magyar Tudományos Akadémia által kiadott tudományos címmel, illetve akadémiai tagsággal rendelkező oktatók nem szerepelnek az indikátorok között.

2012. november 12., hétfő 23:55

Megalakult a Budapesti Egyetemi Fórum

121012 hir szovKözös nyilatkozatot írt alá a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, az Óbudai Egyetem, a Semmelweis Egyetem és a Szent István Egyetem rektora november 6-án az ELTE-n. Az együttműködés értelmében létrejött Budapesti Egyetemi Fórum az önálló, integritásukat megőrző intézmények közötti együttműködések rendszerszerűvé fejlesztéséhez kínál kereteket.

1 / 14 oldal

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu