Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. augusztus 21., kedd 23:27

Tanulj németül, ingyen!

Írta: 
Értékelés:
(1 szavazat)

120821 hir nemetKellene a nyelvvizsga a felvételihez vagy a diplomához, de a családi büdzsé nem engedi, hogy befizessetek egy nyelvtanfolyamra? Ma három online kurzust ajánlunk, amelyekkel átismételhetitek az alapokat.

1. Deutsch-lernen.com

A Deutsch-lernen.com oldal kezdőknek tíz, haladóknak pedig 24 leckében foglalja össze a főbb nyelvtani tudnivalókat. A leckékhez kapcsolódóan különböző nehézségű feladatokat is találhattok. A tanfolyam ingyenes, de regisztrálni kell az oldalon.

2. Deutschakademie.de

A legnagyobb online nyelviskolaként hirdeti magát a Deutschakademie.de oldal, amely több mint 20 ezer nyelvtani és szókincsfejlesztő feladatot kínál. A teszteket több nyelvi szinten állították össze, a fórumokon német nyelvtanár válaszol a diákok kérdéseire.

3. Deutsch-perfekt.com

Többféle feladatot lehet találni a Deutsch-perfekt.com oldalon, különböző nehézségi szinteken. Meghallgathatjátok a kiválasztott szavak kiejtését, sőt ingyenes hanganyagot is letölthettek az oldalról. Bizonyos funkciók eléréséhez itt is regisztrálni kell.

Tanulj angolul teljesen ingyen – a tanfolyamajánlót itt találod.

Forrás: Eduline

Megjelent: 4074 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu