Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció

2diploma boldoglany 2Ezen a héten indul a jelentkezési időszak a Diplomamentő program azon képzéseire, amelyekben már 240-360 órás tanfolyamokon oktatják a nyelveket a sikeres nyelvvizsga érdekében - mondta a Napi Gazdaságnak Pákozdi Szabolcs, a Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFKN) ügyvezető igazgatója. Összesen 3500 fővel kalkulálnak háromszáz nyelvi kurzuson. A programra azok jelentkezhetnek, akik sikeres államvizsgát tettek, már megszűnt a hallgatói jogviszonyuk, de a diplomához szükséges nyelvvizsgát még nem szerezték meg - írja a Napi Gazdaság.

20140122 felveteli ponthatarokVárhatóan január 23-án hirdetik ki a 2014 februárjában induló felsőoktatási képzések felvételi ponthatárait, amelyek elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők.

educatio logoAz idén is megrendezik a fővárosban az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállítást, január 16-18. között több mint száz kiállító várja a látogatókat a Papp László Budapest Sportarénában. A három naposra bővített esemény programját felsőoktatási és köznevelési konferencia is színesíti.

22hhhf2eloadoterem formazottA válság kirobbanása óta első alkalommal indult a szeptemberi szemeszter maximális létszámmal a kelet-európai rangsorban az előkelő második helyen szereplő Corvinus School of Management Executive MBA-képzésén. A felfokozott érdeklődés egyértelműen annak tudható be, hogy egyre többen ismerik fel a használható vállalatvezetési és menedzsmenttudás jelentőségét. Ezt támasztja alá az is, hogy a szeptemberi csoport kétharmada már maga fizeti a képzés költségeit.

2felsooktatasi kerekasztal formazottNagy többséggel, 10:1 arányban elfogadta a felsőoktatási stratégiát szeptember 20-ai budapesti ülésén a Felsőoktatási Kerekasztal. A dokumentumot egyedül a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nem támogatta.

2013. augusztus 29., csütörtök 10:40

Ma hirdetik ki a pótfelvételi ponthatárokat

Írta:

potfelveteli 2013A pótfelvételi ponthatárainak mai kihirdetését követően dől el, hogy a 8131 pótfelvételiző közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben. A pótfelvételiben meghirdetett szakok esetében - amennyiben a szakot korábban az általános eljárásban is meghirdették - a ponthatár nem lehet alacsonyabb az általános eljárásban, július 24-én nyilvánosságra hozott ponthatároknál.

sorfozo szakBUDAPEST. Diplomás sörfőző mesterképzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen (BCE) - közölte az intézmény az MTI-vel.

20130527 lista nyelvvizsgaA legtöbb egyetemen, főiskolán nem bólintottak rá a nyelvvizsga-amnesztiára, amely azoknak a hallgatóknak jelentene megoldást, akik azért nem vehették át diplomájukat, mert nem szereztek nyelvvizsgát - derül ki a Nyelvtudásért Egyesület kutatásából.

2013. január 03., csütörtök 08:44

SG Próbaérettségi Nap

Írta:

sg probaerettsegi 20130103A Studium Generale a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos, ingyenes előkészítője. A szervezet a Corvinus önkéntes hallgatóiból áll, akik egyetemi feladataikon túl nagy odaadással és szakmai felkészültséggel segítik az érettségi előtt álló gimnazistákat.

2012. december 11., kedd 12:25

Elegünk van a kormány döntéseiből!

Írta:

tuntetesA kormánydöntések nyomán elsőként a fiataloknál gurult el a gyógyszer: a megszorítások miatt drasztikusan megvágott keretszámokat megelégelték a hallgatók, és hétfőn utcára vonultak. A tiltakozások kedden és szerdán is folytatódnak. A tudósítás folyamatosan frissül.

2012. november 27., kedd 17:26

Vizsgajelentkezési buktató!

Írta:

lead 731Hallgatói kisokos - II. rész. Annak ellenére, hogy valaki tegnap kitöltötte a HalVelt, nem biztos, hogy a kedvezményes jelentkezési időszakban fel tudja venni a vizsgáit.

1 / 5 oldal

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu