Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
Soós Tímea

Soós Tímea

2015. június 04., csütörtök 13:31

EFOTT – Negyvenedjére is szabadon!

efott15 logo v1 big transp1Ismerős helyszínen, Velencén rendezik meg július 14-19. között hazánk legpatinásabb fesztiválját. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, és a 40. évforduló alkalmából a szervezők nagyobb partit ígérnek, mint valaha!

2015. június 04., csütörtök 13:21

KKVfejlesztési eszköz pályázat

fejlecAz Európai Unió Horizont 2020 elnevezésű kutatási és innovációskeretprogramján belül meghirdetett pályázat a profitorientáltkis- és középvállalkozások európai szinten innovatív és piacképes fejlesztéseinek támogatását célozza.

2erasmusmundus formazottA Budapesti Corvinus Egyetem kutatóinak tanulmánya szerint évente átlagosan húszmilliárd forintos bevétele származik a magyar gazdaságnak a külföldi hallgatók tandíjából. Ez az összeg a felsőoktatás éves állami támogatásának mintegy 12 százaléka, ráadásul a tandíjon felül legalább ugyanennyi pénzt elköltenek az érintettek ittlétük alatt a megélhetésre - írja az mno.hu.

2epulet formazottTanulmányi alapon a 2014. évben több mint 40 millió forinttal támogatta önköltséges hallgatóit a Corvinus Hallgatói Kompenzációs Program. "A felsőoktatás finanszírozásának átalakulása nyomán a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) 2012-ben dolgozta ki egyedülálló önköltség-támogatási rendszerét. A Corvinus Hallgatói Kompenzációs Program egyfelől szociális alapon, másfelől a tanulmányi eredmények alapján biztosít támogatást. Célunk, hogy a jövőben is segítsük kiemelkedően teljesítő diákjainkat tanulmányaikban" - írja a BCE közleményében.

2diploma boldoglany 2Ezen a héten indul a jelentkezési időszak a Diplomamentő program azon képzéseire, amelyekben már 240-360 órás tanfolyamokon oktatják a nyelveket a sikeres nyelvvizsga érdekében - mondta a Napi Gazdaságnak Pákozdi Szabolcs, a Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFKN) ügyvezető igazgatója. Összesen 3500 fővel kalkulálnak háromszáz nyelvi kurzuson. A programra azok jelentkezhetnek, akik sikeres államvizsgát tettek, már megszűnt a hallgatói jogviszonyuk, de a diplomához szükséges nyelvvizsgát még nem szerezték meg - írja a Napi Gazdaság.

2015. február 20., péntek 14:32

Meghívó a Közgáz Alma Mater előadására

A Közgáz Alma Mater, a Magyar ENSZ Társaság és a MTA KRTK Világgazdasági Intézete tisztelettel meghívja Önt „A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS DÖNTŐ ÉVE: AZ ENSZ ÚJRA A TÁRGYALÁSOK FŐ SODRÁBAN” című előadásra.

2014. szeptember 05., péntek 14:52

KREATÍV GRAFIKAI VERSENY: TERVEZZ ÉS PÁLYÁZZ!

haug dv-plakat leadA Hungarian Adobe User's Groups idén is megrendezi a szokásos grafikai versenyét, melyre október 5-ig lehet pályázni.

Üzleti ötletek versenyét hirdeti meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) a kreatív ipar, a zöld gazdaság vagy az infokommunikációs ágazat területén vállalkozó vagy vállalkozni vágyó fiataloknak i.e. SMART európai uniós projektje keretében. A SMART Versenyre olyan 35 év alatti fiatalok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek vállalkozási üzleti ötlettel vagy már működő vállalkozással. A három kiemelt ágazatba - infokommunikációs technológia, zöld gazdaság, kreatív ipar - tartozás nem elvárás, de előnyt jelent.

2014. augusztus 14., csütörtök 10:38

Youth Summit 2014 - Mobillal egy jobb világért!

youthsummit-logoVáltsd meg a világot a mobiltechnológia segítségével!
Van egy jó ötleted, ami fontos társadalmi problémára nyújtana megoldást, és ehhez a mobilodat is használnád? Jelentkezz a 2014-es Telenor Youth Summitra!

fb cover itech 2014Az idén 8. alkalommal megrendezésre kerülő ITech Challenge Bajnokság döntőjén vita keretében mérkőztek meg többéves tapasztalattal rendelkező IT szakemberek, valamint fiatal egyetemisták. Home office, felhő használat, valamint kis cég vs multi karrier témában érveltek pro és kontra a háromfős csapatok a szakmai zsűri előtt.

1 / 24 oldal

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu