Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2013. március 22., péntek 12:22

Tudtam, hogy jönni fogsz...

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

20130205 efott logoElérkezett a pillanat, amire mindenki várt, kezdődik a nagy bejelentés, azaz lerántjuk a leplet az EFOTT 2013-as Programjáról. Tavaly Velencén nagyot szólt Dub Fx, idén vajon a Zánka Új Nemzedék Központjában kire fogunk a legnagyobbat tombolni?

Válogatva az idei kínálatból különböző zenei stílusirányzatokkal kecsegtetünk nektek, majd apránként jön a többi is! Aki játszik az EFOTT Facebook ShotSzerda alkalmazással, annak a címből már ismerős lehet az első debütálónk, akik nem más, mint… na ki is?

20130322 fellepo1Ki más lenne, mint a Kiscsillag! Az együttes 2005 tavaszán alakult, Pécsett. Bräutigam Gábort (dob) Mihalik Ábel (dob, vokál) váltotta fel, Lovasi András (ének, gitár), Leskovics Gábor (ének, gitár, billentyű) és Ózdi Rezső (basszusgitár) a kezdetek óta a Kiscsillag törzselemeit alkotják. Stíluselemeiben az alternatív rock-, blues- valamint a rock and roll is fellelhető. Fennállásuk óta 1 demot, 3 nagylemezt és 4 maxit adtak ki, valamint számtalan fellépést tudhatnak a magukénak. „A Kiscsillag egy komolyan vett hobbyzenekar” – fogalmazta meg maga az együttes.

20130322 fellepo2És itt van máris az alternatív után egy kis pop-rock, amit nem más együttes testesít meg, mint az Anna & The Barbies. A Pásztor testvérek zenekarának pályafutása 2005-re nyúlik vissza, azóta 2012-ben már a negyedik nagylemezüket adták ki, azóta pedig sorra halmozzák a sikereket, így nem is kérdés, hogy Zánkán a helyük!

 

 

 

 

20130322 fellepo3Rock? Dehogy! Itt van mindjárt a Brains, az elektronikus zene képviselőinek! A zenekar 1994-es megalakulása óta több ízben ment át változáson egyrészt a tagok, de főként a stílusváltások tekintetében. Az akkori hardcore és a funk rock stílust felváltották az elektronikus elemek, melyben drum and bass, ragga, hip-hop és rock egyvelege is fellelhető. Jelenlegi tagjai: Kéri András (rap, vokál), Varga Norbert (gitár), Ujj Zoltán (dobok), Endrei Dávid (basszusgitár), valamint Lukács Levente (billentyűk, sampler).

 

 

„Az EFOTT fellépőit 95%-ban hazai előadók alkotják”- olvasható a www.efott.hu oldalon. Azaz 5%-ban külföldi!!!! Tényleg? Bizony!

20130322 fellepo4Erre a bizonyíték maga Kosheen! A brit bristoli (Anglia) trió 1998 óta tevékenykedik trip hop, breakbeat és rock stílusirányzatokban. Tagjai a producer Markee Substance (Mark Davies) és Darren Decoder (Darran Beale) kiegészülve az énekes és szövegíró Sian Evans-el. A banda neve japán szavakból tevődik össze, a„ko”, mint öreg és a „shin” , mint az új. Eddig 4 albumuk jelent meg, mely 4 külön korszakot is jelent a zenekar történetében. Ezek Resist (1999 – 2002), Kokopelli (2003 – 2005), Damage (2007 - 2008), Independence (2012. október).

A Kosheen DJs kiegészítés a formáció megjelenésében pontosan annyit jelent, hogy a csapat hölgy tagja ideiglenesen kimarad a csapatból, és a srácok elektronikus zenei irányzatba pörgetnek minket a 2013-as EFOTT Fesztiválon!

Na, ki jön? :) Érdemes már most beszerezned a jegyed, hiszen az EFOTT hetijegyek 15.490 Ft-ért kaphatók diákkal-vagy anélkül, de csupán március 31-ig! (Hétvégi jegy elővételben 10990 Ft!) Keresd az EFOTT dílereket (saját iskoládban), vagy vásárolj a www.efott.hu oldalon akár szép kártyával is!

Megjelent: 1281 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. március 22., péntek 13:13
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu