Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2013. február 20., szerda 13:49

ShotSzerda EFOTT-ra töltök

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

5Az EFOTT Kft. nyereményjátékot hirdet ShotSzerda néven, melyen bárki részt vehet, aki betöltötte a 18. életévét és Like-olta az EFOTT Facebook oldalát (www.facebook.com/efott). A ShotSzerda Applikáció nevében minden fontos információt elrejtettünk. Shot-mint felespohár, azaz a nyereménytárgy, szerda, mint a játék napja, és applikáció, mint a játék formája. Az Applikáció 2013. február 20-án, este 19:30-kor indul, és azt követően folytatódik minden szerdán június 19-ig bezárólag.

A játékosok minden alkalommal egy idézetet kapnak majd, egy elhomályosított képpel, mely egy dal szövegrészletét és magát az előadót rejti. A helyes megfejtéshez minden esetben meg kell adni mind az előadó nevét, mind pedig a dal címét. Minden héten az a játékos nyer, aki elsőként küldi el a helyes megfejtést.

A nyeremény minden héten 1 db 1 literes kiszerelésű Kalinka Vodka és hozzá 1 szett (4 db) EFOTT csak szabadon Special Edition Shot pohárkészlet. Az alkoholt fogyasszátok felelősséggel és mértékkel!

shotfot1.

A rendszer által rögzített adatok alapján a szervezők írásban értesítik a heti nyertest a játékot követő napon, azaz csütörtökön. A nyeremény átvételére személyesen van lehetőség, amennyiben a játékos ténylegesen megfelel a játékszabályban leírt feltételeknek. Átvétel 30 napon belül lehetséges, személyesen, az EFOTT Kft. székhelyén: 1071 Budapest, Damjanich u. 44., hétköznapokon 10-16 óra között.

További információt a játékról, annak menetéről, illetve a pontos játékszabályt a www.facebook.com/efott oldalon találjátok meg! Kalandra fel!

EFOTT, csak szabadon….

Megjelent: 1318 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. február 20., szerda 13:56
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu