Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. november 28., szerda 15:55

A Corvinus szervezi az EFOTT-ot! Kiemelt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

efottlogoA Budapesti Corvinus Egyetem nyerte el a 2013-as EFOTT szervezési jogát. A HÖK és a diákszervezetek által létrejövő esemény Zánkán kap helyet június utolsó napjaiban.

Végéhez ért a 2013-as EFOTT pályázási időszaka. A Corvinus mellett a Budapest Gazdasági Főiskola, és az Általános Vállalkozási Főiskola szerette volna megrendezni a már sokéves múltra visszatekintő felsőoktatási rendezvényt, azonban végül a szavazatok és a HÖOK által megbízott bírálók döntése alapján a BCE győzött.

A Corvinus pályázata egyértelműen a legjobb volt a három beadott anyag közül, de a közönség is többségében kitartott a későbbi győztes mellett. A dokumentum több, egyelőre még nem teljesen nyilvános részletet tartalmaz a jövő évi EFOTT-ról, az azonban már biztos, hogy a helyszín Zánka lesz, időpontja pedig június 25-30.

A Zánkai Új Nemzedék Központ több, mint alkalmas a rendezésre: a Balaton partján fekszik, nyáron közvetlen járattal elérhető Budapestről. Történelmi rendezésnek is ígérkezik, ugyanis a helyszín közvetlen környezetében 3000 épített szálláshely található, ami példátlan az fesztivál eddigi történetében. A potenciális lakóépületek kivétel nélkül felújítottak, semmi sem emlékezteti már az arra látogatókat a szocialista táborépítészetre.

A győzelem jelentősége többek között az, hogy a corvinusosok nagy kedvezménnyel vehetnek részt idén az EFOTT-on. Összehasonlításként: tavaly a házigazda BME hallgatóinak 14490 forint helyett csak 11500 forintba került a hetijegy.

A szervezésről és a fesztiválról bővebb információkat találhattok a jövőben honlapunkon! :)

Megjelent: 1297 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 28., szerda 17:00
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu