Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2014. június 18., szerda 08:57

Megmérkőztek egymással a jelen és a jövő IT menedzserei

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

fb cover itech 2014Az idén 8. alkalommal megrendezésre kerülő ITech Challenge Bajnokság döntőjén vita keretében mérkőztek meg többéves tapasztalattal rendelkező IT szakemberek, valamint fiatal egyetemisták. Home office, felhő használat, valamint kis cég vs multi karrier témában érveltek pro és kontra a háromfős csapatok a szakmai zsűri előtt.

A verseny 279 jelentkezője között egyaránt megtalálható volt a másodéves egyetemista, valamint a tapasztalt szakember. Az élő döntőbe jutott 6 csapatnak a vitakör mellett prezentálnia kellett a 3. selejtező fordulóra elkészített rendszertervezési projektet. Az értékelések után rendkívül szoros verseny alakult ki, a 2-5 helyig mindössze 5 pontos különbség volt a csapatok között. A díjátadó után zsűri tagjai élénk érdeklődést mutattak a leendő IT menedzserek iránt.

A végső sorrendet a prezentáció és a vita során szerzett pontok összértéke határozta meg. Az elérhető 200-ból 175 pontos teljesítménnyel a 0011 csapat (Budapesti Corvinus Egyetem) végzett az első helyen.

20140618 1

A dobogó második fokát idén a They CSharp (Eszterházy Károly Főiskola, 139 pont) szerezte meg, a bronzos helyezésnek pedig a Nemesis (Miskolci Egyetem, 138 pont) csapata örvendhetett.
A verseny támogatóinak jóvoltából, a szakértő véleményeken túl értékes díjakban is részesültek a dobogós csapatok: Apple iPad Mini, tanfolyam kuponok, Forma-1 Magyar Nagydíj belépők, 1 tálca Red Bull, extrém helikopterezés, valamint karrier tréningen való részvétel voltak a nyeremények.

Ezúton is gratulálunk a győzteseknek, és természetesen minden idei ITech Challenge résztvevőnek az elért eredményekért!

Az ITech Challenge 2014 Ezüst támogatói:
IT Services Hungary, Manpower

Az ITech Challenge 2014 partnerei:
Masterfield Training, Red Bull, Vision-Software Kft, SZIN, HVG Állásbörze, IT Business, eduline.hu, HVG, Simonyi Károly Szakkollégium, vs.hu, ITcafe.hu, Prohardver, PCWorld, GameStar, Computerworld, ONIK Egyesület, Informatikus Hallgatók Alapítványa

Főszervező: EcoSim Kft.

 20140618 2

A legjobb csapatok és tagjaik:

  1. helyezett: 0011: Albert Zsolt Ádám, Bancsó Ádám, Herman Roland, BCE (175 pont)
  2. helyezett: They CSharp: Molnár Krisztián, Almádi Csaba, Almádi Péter, EKF (139 pont)
  3. helyezett: Nemesis: Csiki Ákos, Csizmár Roland, Joó Péter, ME (138 pont)
Megjelent: 1552 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. június 18., szerda 10:03
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu