Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2014. május 28., szerda 16:02

Ingyenes céginformációs szolgáltatást nyújt a Corvinus és az Opten

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

corvinus egyetem 110901Kockázatelemzési információk is megtalálhatók az ingyenesen elérhető Nemzeti Cégtárban, amelyet a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) és az Opten céginformációs szolgáltató hozott létre.

Rostoványi Zsolt, a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) rektora a Nemzeti Cégtár bemutatóján kedden Budapesten elmondta: a szolgáltatás segíti az üzleti döntések meghozatalát. Az információk révén javulhat az üzleti erkölcs, visszaszorulhatnak a lánctartozások, az egyetemi hallgatók pedig segítséget kapnak kutatásaikhoz azzal, hogy ágazat és régiók szerinti pénzügyi adatokhoz jutnak - tette hozzá.

A www.nemzeticegtar.hu oldalon elérhető információs bázis alapja a cégbírósági információk szűkített köre, így a tulajdonosok felsorolása, a jegyzett tőke, valamint az éves mérlegekből átvett pénzügyi adatok - ismertette Pertics Richard, a BCE Nemzeti Cégtár Nonprofit Zrt. vezérigazgatója. A rendszerben szerepel az is, hogy a cég tulajdonosainak, illetve vezetőinek milyen arányban vannak kiemelten magas kockázatú vállalkozásai.

A tájékoztatón a szolgáltatás hátteréről közölték: az Opten 49 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Corvinus addig nem működő cégében, amely a két hónappal ezelőtti megállapodás aláírása óta a BCE Nemzeti Cégtár Nonprofit Zrt. nevet viseli. A cégtárat a zrt. működteti.

Megjelent: 1359 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu