Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2013. június 11., kedd 10:22

DEbrecenViP

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

20130611 devipHatalmas bulival, limuzinnal és rengeteg nyereménnyel indult Debrecen első igazi VIP közösségi rendszere. Szombat este a város első igazi romkocsmájában a Neon City & Gardenben került megrendezésre a DeViP hivatalos megnyitója.  Az eseményre több mint 300-an voltak kíváncsiak, amiből  látszik, hogy valóban megvan az a réteg, aki az igényes és minőségi szolgáltatásokat és lehetőségeket keresi.

Pár szót ejtenénk a DeViP rendszeréről, mely egyedülálló a maga nemében. Olyan, jól bevált elven alapul, ami mindig és minden körülmény között működőképesnek bizonyult a történelem folyamán. Ez nagyon egyszerű, mindössze annyi a lényege, hogy a DeViP egy olyan rendszer, ami „mindenkinek jó”.
Megkérdeztük a Staff egyik elfoglalt vezetőjét, ez hogy lehetséges? – A válasz pedig ilyen „egyszerű”:
„Mindenkinek jó? Neeem. Mindenkinek jó, de van akinek nagyon jó.

Az alapötlet abból jött láttuk, hogy nincs olyan rendszer, amiért nem kell fizetnie a szolgáltatást biztosító helynek egyetlen petákot sem.
A tulajdonos, aki DeViP Card-al ezáltal VIP tagsággal rendelkezik olyan kedvezményeket kap, amitől valóban kiváltságosnak érzi majd magát. Nézzetek fel web- és Facebook oldalainkra!” – ez valóban sietősre sikerült, így megtettük és utána olvastunk a weboldalon és Fbookon.

A rendszer lényege, hogy olyan szolgáltatásokat használhatunk, állandó kedvezményekkel, amelyek a leginkább VIP helyeknek bizonyultak a városban.
Pár a DeViP Card nyújtotta lehetőség a teljesség igénye nélkül:

  • Ingyen Szolárium – a Solisun szolárium jóvoltából
  • Ingyen fitness, szauna, vagy aerobikhasználat a Corpus Fitness felajánlásával

Ezzel a két lehetőséggel máris megtérül a DeViP tagsághoz tartozó kártya ára.
További szolgáltatások, ismét csak ízelítő szintjén:

  • Hedge Hair fordrász stúdió - 15%
  • Neon City & Garden – 15%
  • Batthyány Borozó – 15%
  • Corpus Fitness – 15%
  • Solisun bérletre ingyenes alkalmak
  • Limuzin bérlés – 10% kedvezmény

20130611 devip2

És itt térjünk vissza a szombat estére. A nyitó buli során 300 000Ft értékben sorsoltak ki nyereményeket, és megtörténtek az első értékesítések is. A nyeremények között volt rengeteg vásárlási utalvány, több szolárium- és fitness bérlet. Fődíjként 3 társaság mehetett el limuzinnal egy kisebb túrára a városban.
Megkérdeztük az első DeViP Card tulajdonost, Gy. Imrét, hogy miért keltette fel a figyelmét a DeViP Card rendszere, válaszként egyszerűen pedig így hangzott: „a matek és a figyelem”.

A tagsághoz szükséges kártyák értékesítése június 10.-én kezdődik az összes a rendszerhez csatlakozott helyen.
A megvásárolt tagsági kártyákkal azonnal igénybe lehet venni a fent említett szolgáltatásokat és még sok 10 másikat.
Megtudtuk azt is, hogy mindenki aki tagként regisztrálja magát, értékes sorsolásokon vesz majd részt, a lényeg annyi, hogy használni kell a kártyákat, a többi pedig meglepetés lesz.

Megjelent: 1624 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu