Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. augusztus 25., szombat 22:48

Új üzenetkezelő a Facebookon

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120825 hir facebook2Már a múlt szerdától teszteli újfajta üzenetküldő rendszerét a legnagyobb közösségi portál. Ez azt jelenti, hogy előbb-utóbb ti is észreveszitek majd: átalakult az üzenetküldés a fiókotokban.

 

 

Ilyen az új üzenetkezelő felület a Facebookon:

120825 hir facebook

Új üzenetkezelő                                                                                                        Forrás: Szeretlek Magyarország

A leglátványosabb újdonság, ami már az első látásra feltűnik, hogy az üzenetkezelőben az eddigi egy hasáb helyett kettő lesz. A nagy e-mail szolgáltatók oldalaihoz hasonlóan a bal oldalon az üzenetek felsorolás szerű listáját látjátok majd. Az egyes üzenetekre kattintva pedig azok tartalma jobb oldalon megjelenik részletesen is .

Jó hír, hogy az üzenetekhez mostantól már nem csak egy, hanem több képet is csatolhattok. A keresést is tovább fejlesztették, a hírek szerint már nem csak nevekre, kulcsszavakra is kereshettek majd a levelek között.

A szaksajtóban általános a vélemény, hogy ezzel a Facebook újabb lépést tesz abba az irányba, hogy üzenetei átvegyék az e-mailezés szerepét. A szakértők szerint egyébként az új felület az eddiginél egyszerűbb és átláthatóbb – de a végső szót úgyis a felhasználók mondják ki.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Megjelent: 1734 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 27., hétfő 02:58
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu