Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. május 27., vasárnap 23:15

Mennyire vagy gyors angolból?

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120527 erdekesseg angolAngolul jól beszélőknek ajánljuk ezt a játékot, amellyel bárki tesztelheti, mennyire olvas gyorsan. Fel tudjátok venni a versenyt az angol anyanyelvűekkel?

A Staples.com feladata szerint a megadott szöveget minél rövidebb idő alatt kell átfutni, majd válaszolni három kérdésre, amelyből kiderül, valóban megértetted-e, amit olvastál. Az értékelés pedig megmutatja, milyen szintet értél el.

A brit átlag 300 szó percenként. Egy nyolcadikos, angol anyanyelvű diák 250, egy hallgató 450, egy egyetemi professzor pedig átlagosan 680 szót olvas és fog fel hatvan másodperc alatt. Hihetetlennek tűnik, de a hivatásos gyorsolvasók 1500 szót is teljesítenek ugyanennyi idő alatt.

A teszt végén egy érdekességet is találsz: megtudhatod, az elért tempóddal hány óra alatt olvasnád el a Háború és békét, a Gyűrűk urát vagy az 1984-et. Hány pontot érnél el az IQ-teszten? A legjobb online kvízeket itt találod.


Forrás: Eduline

Megjelent: 1946 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu