Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. május 17., csütörtök 14:22

A megújulásról részletesebben

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

20120517 megujulunkA BCE LECKEKÖNYV oldal több új funkcióval bővült, melyek közül talán a jegyzetek kezelését és a közösségi rendszer megújítását fontos kihangsúlyozni. Lássuk, mit is jelent ez a gyakorlatban!

A korábbi LECKEKÖNYV.hu oldalra feltöltött jegyzeteiteket folyamatosan dolgozzuk át; egységes, letisztult, naprakész állapotba hozzuk őket, hogy a zh-kra és vizsgákra még hatékonyabban felkészülhessetek. A dokumentumokat két fő kategóriába osztottuk a szemesztereknek megfelelően: tavaszi és őszi. Egy szinttel bentebb haladva már tantárgyak szerinti bontásban böngészhettek, míg az egyes tárgyak alatt elkülönítettük az elméleti és a gyakorlati tananyagokat, valamint a minta feladatsorokat és a vizsgakérdéseket. Úgy gondoljuk, ebben a hierarchiában mindenki könnyedén megtalálhatja azt, amire szüksége van. A feltöltött jegyzetek pontozhatók, valamint különféle közösségi szolgáltatások segítségével megoszthatók, kommentezhetők – gondolunk itt a Facebook, a Google+ és Twitter kiegészítőkre.

Arra kérünk Benneteket, segítsétek egymást azzal, hogy feltöltitek rendszerünkbe használható jegyzeteiteket, továbbá megosztjátok azokat, hogy minél több hallgatóhoz eljuthassanak!

Közösségi oldalunkon kialakíthatod saját profilodat, megoszthatod gondolataidat, hasznos információkat, fotókat, videókat – a lehetőségek száma szinte végtelen. Eseményeket, vitatémákat (fórumokat) hozhattok létre, de csoportokba is szerveződhettek. Összességében minden lehetőséget megadunk ahhoz, hogy egy kiváló közösséget alakíthassatok ki és segíthessétek egymást a tanulásban.

Merjétek kihasználni az oldal adta lehetőségeket; regisztráljatok és hívjátok meg barátaitokat is! Lájkoljatok minket a Facebookon, hogy minél több ember tudomást szerezzen az oldalról, illetve annak tartalmáról, szolgáltatásairól!

Megjelent: 1173 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. június 06., szerda 12:45
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu