Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. október 08., hétfő 22:56

Három neves előadó a Corvinuson

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Bojár Gábor, a Graphisoft alapítójának előadása a Nemzetközi vállalati stratégia kurzuson

Október 11-én, csütörtökön 11.20 -12.40 óráig a Nemzetközi gazdálkodás mesterszak Nemzetközi vállalati stratégia kurzusán Bojár Gábor tart előadást és beszélgetést a Graphisoft nemzetköziesedéséről, stratégiáját befolyásoló tényezőkről. Az előadás helye: E-3.338 terem

Orosz-magyar kapcsolatok a rendszerváltás után

Az Antall József Politika- és Társadalomtudományi Tudásközpont dr. Keskeny Ernő, volt orosz nagykövet és külügyminisztériumi főosztályvezető nemrégiben megjelent, A magyar–orosz kapcsolatok 1989-2002 c. könyve kapcsán kerekasztal-beszélgetést szervez a Budapesti Corvinus Egyetemen, a C. nagyelőadóban, október 10-én 18:00 órakor. A téma: Magyarország, Oroszország és a posztszovjet térség kapcsolatai a rendszerváltást követő évtizedekben és napjainkban. A beszélgetésen részt vesz dr. Keskeny Ernő, Valerij Vlagyimirovics Ljahov, az Oroszországi Föderáció budapesti nagykövetségének követtanácsosa, Deák András, a Magyar Külügyi Intézet szakértője, Máté T. Gyula, a Magyar Hírlap külpolitikai rovatának vezetője és Rácz András, a Magyar Külügyi Intézet szakértője. A beszélgetést Stier Gábor, a Magyar Nemzet újságírója moderálja. A résztvevők között a szervezők kisorsolnak 5 db, Kesekny Ernő által aláírt könyvet! A regisztrációkat az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várják.

Mérő László előadássorozat

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők a 2012-es Mérő László előadássorozat második előadására, amelynek címe A kooperáció és a versengés együttes jelenléte. Az előadás 2012. október 16-án (kedden) 18.10-19.30-ig tart, a Fővám téri I. előadóban. Regisztráció nincs, helyfoglalás érkezési sorrendben.

Forrás: Corvinus Hírek

Bojár Gábor, a Graphisoft alapítójának előadása a Nemzetközi vállalati stratégia kurzuson
Október 11-én, csütörtökön 11.20 -12.40 óráig a Nemzetközi Gazdálkodás mester szak Nemzetközi vállalati stratégia kurzusán Bojár Gábor tart előadást és beszélgetést a Graphisoft nemzetköziesedéséről, stratégiáját befolyásoló tényezőkről.

Az előadás helye: E-3.338 terem


OROSZ-MAGYAR KAPCSOLATOK A RENDSZERVÁLTÁS UTÁN
Az Antall József Politika- és Társadalomtudományi Tudásközpont dr. Keskeny Ernő, volt orosz nagykövet és külügyminisztériumi főosztályvezető úr nemrégiben megjelent, A magyar–orosz kapcsolatok 1989-2002 c. könyve kapcsán kerekasztal-beszélgetést szervez a Budapesti Corvinus Egyetemen, a C. nagyelőadóban,
október 10-én 18:00 órakor. A téma: Magyarország, Oroszország és a posztszovjet térség kapcsolatai a rendszerváltást követő évtizedekben és napjainkban.

A beszélgetésen részt vesz DR. KESKENY Ernő, volt moszkvai nagykövet,
külügyminisztériumi főosztályvezető, Valerij Vlagyimirovics LJAHOV, az
Oroszországi Föderáció budapesti nagykövetségének követtanácsosa, DEÁK
András, a Magyar Külügyi Intézet szakértője, MÁTÉ T. Gyula, a Magyar
Hírlap külpolitikai rovatának vezetője és RÁCZ András, a Magyar Külügyi
Intézet szakértője.
A beszélgetést STIER Gábor, a Magyar Nemzet újságírója moderálja.

A résztvevők között kisorsolunk 5 db, Kesekny Ernő által aláírt könyvet!

A regisztrációkat az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várjuk.

Mérő László előadássorozat
Minden érdeklődőt szeretettel várunk a 2012-es Mérő László előadássorozat második előadására, amelynek címe A kooperáció és a versengés együttes jelenléte.

Az előadás 2012. október 16-án (kedden) 18.10-19.30-ig tart, a Fővám téri I. előadóban.

Regisztráció nincs, helyfoglalás érkezési sorrendben.
Megjelent: 2255 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu