Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. október 30., kedd 15:47

Felvételt hirdet az Effemine!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

121030 hir effemineTudatosan építed a karriered? Vállalkozó szellemű, talpraesett egyetemista lány vagy, és szeretsz jó csapatban dolgozni?

Az Effemine tagjaként kamatoztathatod ezeket a tulajdonságaidat, és olyan plusz tudásra is szert tehetsz, mely később megkönnyíti majd az életed, és a legjobb jelöltté tesz az általad kiszemelt vállalat számára. Szervezetünk kis létszámmal működik, mindenki ismeri a többieket, így igazán hatékony a közös munka. Mivel nem mind ugyanazon az egyetemen tanulunk, és nem is feltétlenül egy területen, a közösség üdítően sokrétű, és számtalan lehetőség rejlik benn. Csinálhatod azt, amiben eddig is jó voltál, vagy akár valami teljesen újban is kipróbálhatod magad.

Gyűlések, tréningek és előadások hetente… De nehogy azt hidd, hogy csak ennyiből áll! Rendezvényszervezés, marketing (stratégiatervezés, design…), PR, pénzügyek, vállalati kapcsolatok, fundraising, pályázatok írása, jogi ügyek intézése, weblapfejlesztés, blogszerkesztés, HR, csapatépítés, mentoring programban való részvétel…

Ezekkel mind foglalkozunk, és ahogy tiszteletbeli tagunk, Ördög Nóri egy videóban mondja: “Mindennek Te is részese lehetsz!”

Jelentkezés: november 4-ig

Ha nem szeretnél kimaradni, jelentkezz! Évente csak egyszer van ilyen alkalom.

Forrás: Effemine.hu

Megjelent: 4919 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu