Nyomtatás
2012. szeptember 17., hétfő 22:02

Idén is várja az új érdeklődőket az AIESEC

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120917 hir aiesecA Corvinus AIESEC idei második hírlevele.

Köszöntünk a szorgalmi időszak 2. hírlevelében, melyben a keddi Assessment Center-ről, fontosabb időpontokról, valamint a PwC új álláslehetőségéről és "Másokról szól" társadalmi felelősségvállalási pályázatáról olvashatsz.

Keddi programunk - Assessment Center

Keddi programjaink utolsó állomásához érkeztünk, mely nem más, mint az Assessment Center. Az AC egy vállalati kiválasztási módszer, melynek során különböző csoportos feladatok megoldásában vehetsz részt. A résztvevőknek visszajelzést adunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan viselkednek stresszhelyzetekben, milyen szerepet vesznek fel, ha például számukra ismeretlen emberekkel kell csoportban együttműködni, s valamit közösen létrehozni, ha valamilyen stresszhelyzetbe kerülnek vagy ha döntést kell hozniuk.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a program, szeretettel várunk kedden (szeptember 18.) 17:50-kor az E.21-es iroda előtt!

Tagság

Ha neked is számít az önmegvalósítás és a kreatívitás, és fontosak a külföldi kapcsolatok, továbbra is lehetőséged van jelenkezni a tagsági programunkra, melynek során gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz menedzsment, HR, sales és marketing területen. Részletes leírást és a jelentkezési lapot megtalálod a honlapunkon és a facebook oldalunkon.

Infoesteket tartunk szeptember 24-én és 25-én 18:00-kor az E.III. előadóban.

Megjelent: 4228 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned