Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. szeptember 17., hétfő 22:02

Idén is várja az új érdeklődőket az AIESEC

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120917 hir aiesecA Corvinus AIESEC idei második hírlevele.

Köszöntünk a szorgalmi időszak 2. hírlevelében, melyben a keddi Assessment Center-ről, fontosabb időpontokról, valamint a PwC új álláslehetőségéről és "Másokról szól" társadalmi felelősségvállalási pályázatáról olvashatsz.

Keddi programunk - Assessment Center

Keddi programjaink utolsó állomásához érkeztünk, mely nem más, mint az Assessment Center. Az AC egy vállalati kiválasztási módszer, melynek során különböző csoportos feladatok megoldásában vehetsz részt. A résztvevőknek visszajelzést adunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan viselkednek stresszhelyzetekben, milyen szerepet vesznek fel, ha például számukra ismeretlen emberekkel kell csoportban együttműködni, s valamit közösen létrehozni, ha valamilyen stresszhelyzetbe kerülnek vagy ha döntést kell hozniuk.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a program, szeretettel várunk kedden (szeptember 18.) 17:50-kor az E.21-es iroda előtt!

Tagság

Ha neked is számít az önmegvalósítás és a kreatívitás, és fontosak a külföldi kapcsolatok, továbbra is lehetőséged van jelenkezni a tagsági programunkra, melynek során gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz menedzsment, HR, sales és marketing területen. Részletes leírást és a jelentkezési lapot megtalálod a honlapunkon és a facebook oldalunkon.

Infoesteket tartunk szeptember 24-én és 25-én 18:00-kor az E.III. előadóban.

Megjelent: 4293 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Gyakorlat külföldön? Igen!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu