Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. április 04., szerda 21:58

Gyakorlat külföldön? Igen!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120404_diakszerv_aiesecHa érdekelnek a külföldi gyakorlatok, szeretnéd kipróbálni magad idegen nyelvű környezetben, és kíváncsi vagy, milyen az otthontól távol élni egy rövid ideig, akkor az AIESEC 1st Step 2 Business Program neked való.


Érezted már úgy, hogy legszívesebben magad mögött hagynád a mindennapi mókuskereket és kipróbálnál valami teljesen újat? Szeretnéd bejárni a világot, stílusosan Csehországban inni a cseh sört vagy Portóban a portói bort? Kipróbálnád, milyen egy igazi riksáról csodálni India tájait, vagy szívesen utaznál olyan egzotikus helyekre, mint Törökország és Malajzia? Az AIESEC segítségével megvalósíthatod ezeket az álmaidat!

Az AIESEC, a világ legnagyobb nemzetközi hallgatói szervezetének közreműködésével az elmúlt év során több mint száz magyar egyetemista töltötte szakmai gyakorlatát, vagy vett részt önkéntes programon a 110 AIESEC-es ország egyikében.

A 1st Step 2 Business Program keretei közt lehetőséged nyílik arra, hogy végre a gyakorlatban is kipróbáld, amit az egyetemen megtanultál: marketing, IT, pénzügy és még számos egyéb területen szerezhetsz tapasztalatot. Tarthatsz gyerekeknek szakmai foglalkozásokat, workshopokat, vagy az egyetemen elsajátított tudásodat felhasználva gyűjthetsz pénzt különböző non-profit szervezeteknek.

A külföldi környezet által fejlesztheted saját nyelvtudásodat, közvetlenül ismerkedhetsz meg az adott ország kultúrájával, s számos gyakorlati tapasztalattal és élménnyel gazdagodhatsz - ez az önéletrajzodban is jól fog mutatni!

A programban való részvételhez első lépésként az alább megadott honlapcímen kell regisztrálnod április 8-ig. A regisztrációt egy személyes interjú, majd egy kulturális felkészítő nap követi, melyek során bővebb információt kapsz a számodra ajánlott program részleteiről.

Az önkéntes program időtartama általában 6-8 hét közé esik, mely során a fogadó szervezet biztosítja számodra a szállást és ellátást, azonban az útiköltséget neked kell állnod.

Ha bármilyen kérdésed van, további információt a bce.aiesec.hu oldalon vagy az International Internship-Corvinus facebook oldalon találhatsz, regisztrálni pedig az internship.aiesec.hu oldalon tudsz.

Forrás: Corvinus Hírek

Megjelent: 4564 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 02., szerda 19:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu