Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. március 01., csütörtök 11:55

Corvinusos videó az EU-s döntőben!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120301_aegee_hirek_01

Egy fantasztikus corvinusos videó került be az EU-s top10-be! Péntek délig szavazhatnak a netezők a végső sorrendről, az AEGEE videója akár a győzelemre is esélyes.

Hatalmas sikert ért el az AEGEE-Budapest csapata az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság által meghirdetett videós pályázaton. A My Europe nevet viselő versenyre az Európai Unió tagországaiból összesen 60 pályamű érkezett be, melyből 40-et fogadott el a zsűri, ezek szálltak ringbe februárban az első helyért. A corvinusos videó jelenleg a top10-ben van, a netezők még március 2-ig (déli 12 óráig) szavazhatnak a verseny honlapján arról, hogy melyiket találják a legjobbnak.

Az AEGEE-s hallgatók videója egyetlen magyarként küzd a győzelemért, ez mind nekik, mind pedig a Corvinus egyetemnek önmagában is dicsőség. A film az Our European Life nevet kapta, három percben szól arról, hogy a magyar csapat tagjai hogyan tekintenek Európára, mit jelent ez számukra, és milyen EU-val kapcsolatos kérdéseket tartanak a legfontosabbaknak.

Demeter Márton, az AEGEE-s projekt egyik vezetője megkeresésünkre elmondta: azért indultak el a pályázaton, mert 2012 őszén Budapesten lesz az Agora nevű ifjúsági találkozó, melyet az AEGEE-Budapest szervez, ezt szeretnék a videóval népszerűsíteni. A corvinusosoknak nagy szüksége van tehát a szavazatokra, hiszen a csapat egyéni sikerén kívül a jó helyezés Magyarországnak és a Corvinus egyetemnek is egyaránt fontos. Mindezek mellett pedig azért is érdemes szavazni, mert a szervezők a szavazók között egy iPad2-t sorsolnak ki.

Megjelent: 4192 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 02., szerda 19:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu