Üdvözlünk a BCE Leckekönyv oldalán!

Csatlakozz közösségünkhöz! Szerezz új barátokat, szervezz tanulócsoportokat vagy akár bulikat, tölts le segédanyagokat vizsgáidhoz vagy töltsd fel jegyzeteidet és oszd meg másokkal!

Regisztráció
2012. február 23., csütörtök 16:08

Felvételt hirdet a FAKT szakkoli

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

120223_szakkoli_fakt_01A Corvinus egyetem legfiatalabb szakkollégiuma felvételt hirdet az első- és másodéves alapszakos hallgatók számára. Ha érdekel az egyik legdinamikusabban fejlődő szervezet, és esetleg szívesen csatlakoznál is, akkor olvass tovább!

 

A Fiatal Autonóm Közgazdászok Társasága Szakkollégium minden tavaszi félévben meghirdeti felvételijét a Budapesti Corvinus Egyetem első- és másodéves alapszakos, nappali tagozatos hallgatói számára. Amennyiben a jelentkezés mellett döntöttél, honlapjukról töltheted le az írásbeli felvételi anyagát! Itt bővebb információt kaphatsz a felvételi menetéről is.

A FAKT 2011. június 28-án lett hivatalosan is szakkollégium, előtte 2008-as megalapításától kezdve diákszervezetként működött. A tíz alapító tag mellé már sokan társultak, így már közen százan vesznek részt a szakmai munkában.

Az írásbeli felvételi beküldési határideje: 2012. február 26. (vasárnap) éjfél. Beküldési cím: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ha bármilyen kérdésed van, ugyanezen az email címen felteheted, keresd őket Facebook-on vagy hétköznapokon az irodájukban (diákszervezeti folyosó: 10-es szoba)!

Tekintsétek meg bemutatkozó videójukat is!

Megjelent: 4361 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. május 02., szerda 19:01
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Facebook bejelentkezés

Hírlevél

Facebook

Partnereink

Nyárigumi és téligumi webáruház

Hívj mobilt olcsóbban!

Hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

www.olcsomobilhivas.hu